Příspěvek na řidičský průkaz

22. 08. 2023

Rádi bychom vás informovali o nové spolupráci se společností AUTOŠKOLA BURDA, která přináší výhody pro naše studenty. Pro všechny naše žáky, kteří dosáhnou průměrného hodnocení do 1,5, je k dispozici sleva ve výši 2.000,- Kč na jízdy v autoškole BURDA. Tuto slevu lze uplatnit během studia (výjimku tvoří absolventi).

Chceme také sdělit, že jsme společně s autoškolou BURDA uskutečnili dohodu o možnosti uvolňování na jízdy v dopoledních hodinách. Pan Burda osobně bude žáky vyzvedávat přímo u naší školy. Tímto umožníme studentům flexibilitu a pohodlí při absolvování jízd.

Další dobrou zprávou je, že jsme navázali spolupráci i v oblasti výuky. Naše učebna bude v odpoledních hodinách k dispozici pro výuku autoškoly BURDA. Tímto krokem chceme poskytnout další možnost pro naše studenty, kteří se chtějí věnovat výuce v rámci autoškoly.

Jsme rádi, že můžeme našim studentům přinést tyto výhody a možnosti spolupráce s AUTOŠKOLA BURDA. Těšíme se na další pozitivní kroky, které nám společně přinese tato nová spolupráce.

ZOBRAZIT DALŠÍ
AKTUALITY